Представники Альянс Франсез

Представники Альянс Франсез: Бурнар Уліат – директор, Наталія Миколаєвич-Джуман – директор курсів і Ольга Сурмак – викладач французької та представник організації Кампус Франс відвідали нашу школу та провели ряд зустрічей з учнями. Старшокласникам розповіли про навчання у Франції, а з молодшими школярами провели заняття у ігравій формі, які дуже сподобались дітям.

Мета цих зустрічей – інформувати про можливості вивчення французької, навчання у Франції, культурні події у Львові в рамках співпраці Україна-Франція.

Альянс Франсез у СЗШ №90

Альянс Франсез у СЗШ №90

CAM00126

Про Альянс Франсез.

Альянс Франсез м. Львова, як і тисяча французьких альянсів у цілому світі, є неприбутковою організацією, яка керується нормами місцевого законодавства, і є самостійною в організації своїх функцій, не залежачи від будь-яких зобов’язань політичного чи релігійного характеру.

Він реєструє свій статут у відповідних місцевих органах влади. Раз на рік відбуваються Генеральні Збори для обрання Адміністративної ради, орган управління Альянсом, в обов`язки якого входить надання звіту про діяльність, річного фінансового звіту, попереднього бюджету та проектів.

Cпеціалізований у вивченні французької мови і організації культурно-мистецьких заходів, Альянс Франсез м.Львова був створений у 2009 році за ініціативою закоханих у Францію та її мову українців.

Він виконує роль зв`язуючої ланки з французькою мовою та культурою, місця зустрічі та обмінів за участі місцевих партнерів та за підтримки Міністерства закордонних та європейських справ Франції та Паризької фундації Альянс франсез.

Його директор призначений міністерством закордонних справ Франції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *