Міксіке-2015

Міксіке – міжнародне освітнє онлайн-середовище, яке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи, між учнями різних шкіл, а також між школами різних країн Європи. З 1994 року Міксіке працює в Естонії та інших європейських країнах, бере участь в освітніх проектах Европейського Союзу. У 2011 році розпочалась співпраця Міксіке з Україною за підтримки Estonian Development Cooperation Міністерства закордонних справ Естонії.

Міксіке-2015

У цьому навчальному році до проекту приєднались навчальні заклади Львівської області. Не пасла задніх і наша школа. Протягом лютого-березня 2015 року вчителі математики Скабара Т.В., Миронова М.І. та Любчак І.О. залучили до участі у змаганнях з усного рахунку Прангліміне 117 учнів 2-10 класів.

Міксіке-2015

Учні взяли участь у 3 етапах змагань, боролись за вихід до фінальної частини з однолітками з 10 областей України. У чесній боротьбі до фіналу пробились учень 4-А класу Андрій Покора та учениця 9-А класу Анна Генда.

Міксіке-2015

21 березня 2015 р. у приміщенні Національного університету «Львівська політехніка» відбувся український фінал змагань. І Аня, і Андрій у своїх вікових категоріях зайняли почесне 2 місце, отримали диплом та цінний приз з рук організаторів змагань.

Міксіке-2015
Міксіке-2015

Вітаємо Анну Генду і Андрія Покору, у наступному році бажаємо у проекті Міксіке найвищої перемоги!

Більше інформації про проект “Міксіке в Україні” можна отримати на сайті http://lviv.miksike.net/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *