Дубенський замок
Учні  7-х класів (класні керівники Савчин І.М., Лебідь І.І., Кочірка О.В.) 30 травня 2017 року вирушили в місто Дубно та с.Тараканів з метою вивчення пам’яток історії, культури та архітектури рідного краю. Усіх вразив Дубенський замок – фортеця  в місті Дубно Рівненської області, яка виникла у Х с т.

Споруда оточена земляними ровами та кам’яними стінами, має два бастіони зі сторожовими вежами. Учні з цікавістю побували в кам’яних підземних приміщеннях, де побачили як зберігалися вода та провізія для оборонців, а також різні види зброї. “Тараканівський форт” був надзвичайно прекрасним.

Тараканівський форт

Красу цього форту не можливо побачити в іншому місті або країні, адже споруда   не нова і існує лише в одному екземплярі і лише в Україні. “Тараканівський форт” не можливо оцінити, якщо не побачити його зсередини або навіть ззовні, тому варто поїхати в це місце. Дуже цікаво дивитись і слухати історії цього прекрасного форту, а також проходити повз пастки, які більше не працюють, але вони досі мають гарний вигляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *