«НАВІГАТОР ПО ЕТИКЕТКАХ»: УЧНІВ 6-Х КЛАСІВ НАВЧАЮТЬ ЗДОРОВОМУ ХАРЧУВАННЮ

З 23.10.2017 у школі розпочалися уроки предмету «Основи здоров’я» (учителі Лебідь І.І., Камінська М.Т.) за проектом «Навігатор по етикетках». Його мета – навчити школярів розуміти зміст написів етикеток на продуктах харчування, аби вміти вибирати здорову та корисну їжу. Усі уроки відбуваються в інтерактивному форматі. Учителі, працюючи за розробленими уроками, використовують сучасні педагогічні методики і технології: творчі проекти, рольові ігри, дискусії, віртуальні екскурсії, мозкові штурми тощо.

«НАВІГАТОР ПО ЕТИКЕТКАХ»: УЧНІВ 6-Х КЛАСІВ НАВЧАЮТЬ ЗДОРОВОМУ ХАРЧУВАННЮ

Уроки відбуваються відповідно до змісту державної програми для 6 класу розділу «Фізична складова здоров’я» з тем, якими передбачено навчання принципів харчування, роз’ясненню особливостей харчування у підлітковому віці, харчовим звичкам, поняттям калорійності та енерговитрат, правил купівлі, обробки та зберігання харчових продуктів, першій допомозі при харчових отруєннях, аналізу маркування харчових продуктів, визначення збалансованості харчового раціону.

«НАВІГАТОР ПО ЕТИКЕТКАХ»: УЧНІВ 6-Х КЛАСІВ НАВЧАЮТЬ ЗДОРОВОМУ ХАРЧУВАННЮ

Усі учні отримали спеціальні зошити із креативними завданнями, де створюють свої етикетки та складають збалансований раціон харчування для себе та своєї родини.

Успіхів УСІМ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *