І сьогодні, у Всесвітній день Доброти та Всесвітній день захисту Тварин, учні 1-Б класу (класний керівник Оксана Антошик) вирушили із смаколиками в еколого-натуралістичний центр, щоб проявити свою турботу та піклування про тварин.

 

Читати повністю…


Як впливає вода на живі організми? Як досліджувати якість води? Які методи фільтрування та очистки?⚗️ Що таке хімічні та мікробіологічні показники якісної води? Біотестування, чому воно важливе?Читати повністю…


Яким було життя воєнного Львова майже 110 років тому? Чи подібне воно на те, яким воно є зараз? Сьогодні учні 10-х класів (уч. історії Христина Пікулицька) досліджували повсякденне життя міста під час Першої світової війни завдяки онлайн-проєкту “Львів у великій війні”, реалізованим Центром міської історії: https://lvivatgreatwar.lvivcenter.org/?fbclid=IwAR0nC81bKS53Odomh1QlGyY2GgOQCizlCJ7TB4jZoIgOfr5XM1nGVyKH1Uo


Спілкування з авторкою книг, які ти вже прочитав, – наче здибанка давніх друзів, які ніяк не можуть наговоритися. Це і спільні теми, і рефлексії, і обговорення “письменницької кухні”. Саме так пройшла зустріч учнів 9-11 класів з Роксаною Тимків – історикинею, письменницею, стендаперкою, авторкою книг “Голеор”, “Диявол – це я”, “Ще дивніший новий світ”.
Щиро вдячні Роксані, яка із задоволенням приходить до наших учнів уже традиційно, щоосені, у рамках Місячника шкільних бібліотек.
Усі книги Роксани можна взяти у нашій шкільній бібліотеці на абонемен.