Як і досвідчені науковці, так і наші учні задля вивчення нової теми з історії- Козацької доби – спершу досліджують історіографію. З цією метою відбувся бібліотечний урок для учнів 8-В класу, на якому вони ознайомилися з відповідною літературою у шкільній бібліотеці та отримали завдання для її опрацювання.

Такі заняття не лише поглиблюють інтерес дітей до історії України та рідного краю, але й навчають науковому підходу до дослідження обраної теми.

Захід підготували уч. історії Христина Пікулицька, бібліотекарі Ганна Баран та Світлана Вірун.

Навколосвітні подорожі XV-XVІ ст., відкриття нових земель та знищення цілих цивілізацій на Американському континенті – такі теми учні 8-х класів (уч. історії Христина Пікулицька) закріпили за допомогою власноруч створених настільких ігор. Школярі самі продумували логіку гри, робили відповідне графічне оформлення, складали питання та допомагали однокласникам за допомогою ігор повторити та систематизувати вивчений матеріал.


Таємничі ліси Карпат, героїка предків, Тухля та її відчайдушні мешканці, що в 1241 році ціною власного благополуччя зупинили рух монголо-татар. Захопиливу історичну повість Івана Франка «Захар Беркут»вивчали учні 7-Г класу (вчитель української мови та літератури Оксана Бациц), а також мали нагоду переглянути однойменний фільм.


Мабуть, ні для кого не секрет, що вміння співпрацювати, працювати в команді є дуже важливим для кожної людини
Але вміння працювати разом потрібно розвивати….Читати повністю…