Друзі, нарешті можу відзвітувати
Пройшло майже 2 місяці з того часу, як я оголосила збір на 2 автівки для побратимів Назарій Пікулицький, оборонців “Азовсталі”, які зараз знаходяться під Кремінною. Збір був мегавеликий, і, якщо чесно, я не дуже вірила, що справлюся.
Безмежна підтримка прийшла звідти, звідки не чекала:

✅одну автівку передав Євген Лір. Його чорний монстр уже місяць виконує бойові завдання на Донеччині!
✅другу автівку передав Благодійний фонд Ірина Федишин, мами одного з учнів Школа 90 міста Львова, яка сама відгукнулася на запит і разом з чоловіком та п. Сергій Канюка передали оту круту L200. Ця машина також під Кремінною, проте невдовзі буде потрібно робити ходову (як ви розумієте, не на курорті відпочивальників возить).
Один з прикладів: 16 жовтня вийшла з ладу та остання машина, яка ще була на ходу на момент початку збору. Якби не ваша підтримка і розголос, хлопці буквально б залишилися без коліс.
Нам разом вдалося зібрати 94 156 грн.  Цих коштів вистачить не лише на ремонт автівки, але й на інші поточні потреби, про які хлопці будуть звітувати по ходу. Кошти вже переслала, автівки лагодяться.
Я неймовірно вдячна усім, хто долучився!!! Окрім того, що хлопці не пішки ходять, це ще й неймовірна моральна підтримка! Ніщо так не додає сил, як надійний тил!
Щиро дякую п. Євгену і п. Ірині – ви робите неймовірні речі! Обіймаю людей, які порадили звернутися до них! Вклоняюся кожному, хто не втомився від війни і коштами, молитвами і щоденною працею підтримує наших захисників!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *