Дитячі малюнки, намальовані серцем для воїнів ЗСУ, мають неабияку цілющу та чудодійну силу. Вони допомагають захисникам відчути підтримку і тепло. Учні 5-А (учитель Наталія Мартинишин) і 5-Б (учитель Анастасія Токарська) класів намалювали малюнки воїнам, а учні 11-Б класу (учитель Діана Скиба) доповнили їх листами зі словами підтримки. Слава Україні! Героям Слава!

У 83-тю річницю трагедії у Бабиному Яру пригадуємо про ті страшні події, переглядаючи документальний фільм “Бабин Яр. У пошуках пам’яті” з учнями 11-Б та 8-А класів (уч. історії Христина Пікулицька). У такі пам’ятні дні вкотре задумуємося, чи світ слідує своїй настанові “ніколи знову”…

Бібліотека – море книг,
Бібліотека – храм науки!
У Всеураїнський день бібліотек учні 3-Б класу (класний керівник Світлана Грудка) занурилась у захопливий світ книг. Діти відгадували загадки, розповідали вірші, читали та пояснювали вислови відомих людей про книги.
Шкільні бібліотекарі вміло залучали дітей до вибору читацьких творів, спонукали дітей думати та фантазувати.
Солодкий подарунок чекав на всіх читачів.

Цікаво та пізнавально пройшли вихідні у 6-Б класі (класний керівник Алла Котій). Подорож до Збаразького замку, файне місто Тернопіль, прогулянка пароплавом та різні цікавинки.
Гайда з нами пізнавати Україну!

Учні 7-А класу (вчитель біології Наталія Козловська) творчо та активно підійшли до підготовки презентацій проєктів з теми “Маскування тварин у природі”.
Діти дізнались про різні хитрі способи виживання тварин.
Урок пройшов цікаво, весело та пізнавально.
Навчаємось! До нових знань!

Неймовірна екскурсія в історико-краєзнавчий музей Старого Самбора. Гасові лампи, музичні інструменти, ткані килимки, історичні книги про місто, предмети періоду революції гідності та російсько-української війни, яка триває сьогодні. Експонати захопили уяву учнів 6-А, 5-В класів та їх учителів (Світлана Вілюра, Іванна Єдинак). Наступною зупинкою була пекарня “Джу-Джу”, де наші юні дослідники самостійно взяли участь у майстер- класі з випікання хліба. Ще одна приємна можливість – учні пограли у футбол на місцевому стадіоні. Такі моменти допомагають зміцнити дружбу та командний дух.
Дякуємо ЗСУ за чудову нагоду провести весело та корисно час!

У рамках Всеукраїнського проєкту “Шкільний DOCU/ТИЖДЕНЬ “, який цьогоріч присвячено темі “Права людини і волонтерство”, учителі Катерина Кравс та Христина Пікулицька взяли участь в організаційній онлайн-зустрічі.