Для учнів 9-Г класу (уч. історії Христина Пікулицька) був проведений урок про права людини в рамках Шкільного DOCU/ТИЖДЕНЬ! Ми обговорили важливість прав людини та їх захисту в сучасному світі, дивилися відео про історію права людини, яке надихає на свідоме мислення та вміння відстоювати свої права, закріпили отримані знання квізом у Kahoot! Дякуємо всім учням за активну участь та цікаві обговорення!

Для учнів 7-Г класу (кл. керівник Катерина Кравс) був проведений урок про права людини в рамках Шкільного DOCU/ТИЖДЕНЬ!

Важливо знати свої права, щоб боротися за справедливість і рівність. ???? Учні обговорили, чому свобода слова є основою демократичного суспільства і як вона впливає на наше повсякденне життя.

Учні 9-х класів (уч. історії Христина Пікулицька) з гордістю презентували свої інформаційні плакати, присвячені діяльності Української Повстанської Армії з нагоди Дня її створення.
Ці проекти стали не лише можливістю глибше ознайомитися з історією нашої країни, але й виявити творчий підхід та командну роботу. Учні дослідили важливі аспекти боротьби УПА за незалежність України, їхні цінності та внесок у формування національної ідентичності.
Дякуємо всім, хто долучився до цієї ініціативи, та сподіваємося, що знання про наше минуле допоможуть будувати краще майбутнє!

Заняття про емоції ʼ

Провели неймовірно цікаве заняття з нашими найменшими учнями про емоції (вчителі Світлана Грудка та Світлана Стадник)! Діти вчились розпізнавати різні почуття, обговорювали, як їх правильно виражати, та дізналися, що всі емоції важливі!Читати повністю…


У Всесвітній день ментального здоровʼя учні 7-В класу (класний керівник Софія Гарват) обговорили від чого залежить їхнє психічне здоровʼя, що їх заспокоює і як вони опановують себе у стресових ситуаціях
Памʼятайте, що турбота про себе починається з малого – з можливості слухати й чути себе.


Учні 4-В класу на уроці англійської мови (вчитель Володимир Чаус) із захопленням створюювали постери на тему: “School events”
Презентувавши свої роботи, учні дізнались про захоплення своїх однолітків.
Цікаво та креативно на уроках English