Людина має підтримувати все, що її оточує. Не є винятком і тварини, які потребують допомоги людини, особливо в час війни. Саме тому учні 7-х класів із гостинцями для тварин відвідали Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр (учитель Зоряна Бешлей) у межах акції “Як допомогти тваринам?”, яку приурочено Дню захисту тварин!

1 жовтня ми святкували свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України, а також День українського козацтва. Учні 5-В класу (класний керівник Іванна Єдинак) мали змогу поспілкуватися про українських хоробрих і доблесних воїнів захисників – козаків в Бібліотека для дітей “Сихівська”.
Дізналися про те, як виникло козацтво, яке місце воно посідало в історії України, та які важливі цінності – свобода, мужність, честь – обстоювали козаки.
Діти взяли участь у конкурсно-пізнавально-розважальній програмі «Нащадки славних козаків».
Українське козацтво -це не просто сторінка з минулого, це частина нашої національної свідомості.

Під час ознайомчої екскурсії учні 9-Г класу (кл. кер. Христина Пікулицька) дізналися про сучасні напрями розвитку готельно-ресторанної справи та туризму, ознайомилися з професіями, які тут можна здобути, та мали можливість поспілкуватися з викладачами й студентами коледжу. Ця поїздка відкрила нові перспективи для майбутньої професійної реалізації наших учнів і надихнула їх на нові звершення!

Дякуємо коледжу за теплий прийом та змістовну екскурсію!

ЯК СОБІ ДОПОМОГТИ? У цей важкий час, коли ми перебуваємо в постійному стресовому стані, викликаному війною та її наслідками, стають у нагоді методи та техніки психологічної самодопомоги для самостійного регулювання свого психоемоційного стану. Учні 8-В і 8-Г класів разом із учителем Іриною Чучверою провели круглий стіл «Психологічна самодопомога», де медитували, виконували дихальні вправи і руханку. Це дає можливість не лише заспокоїти свою нервову систему, але і відчути фізичну релаксацію.
Бережіть себе, щоб краще піклуватися про інших!

Щодня наші захисники боронять Україну, захищаючи рідну землю, нашу незалежність та кожного з нас. Відбулась година спілкування в 11-Б класі (класний керівник Ірина Чучвера) на тему: «Ми щит і меч твій, Україно» до Дня захисників та захисниць України). Ми віримо в наших захисників та висловлюємо щиру вдячність за те, що вдень і вночі вони охороняють наш спокій. Вони є взірцем патріотизму, відваги та мужності.

Цікавою та змістовною була зустріч учнів 5-А класу (класний керівник Ірина Ткач) з військовими в День Захисників і Захисниць України. Дякуємо кожному Воїну, який тримає наше небо, боронить нашу землю, звільняє від ворогів Україну. Дякуємо тим, хто своєю мужністю і незламністю показав усьому світу, що українці- нація нескорених. Вклоняємося пам’яті Героїв, які віддали своє життя за нашу Свободу та Незалежність.
Слава Україні!
Героям Слава!