Протягом 3-х днів учні відпрацьовують свої вміння за наступними напрямками: військова топографія, домедична підготовка, стрільба із страйкбольної гвинтівки, штурм будівлі, у якій перебуває ворог, збір та розбір автомата, метання імітаційної гранати, психологічний тренінг командотворення, та ін.

 

Учні 3-В класу (вчителька Наталія Василенко) мали зустріч із представниками кінологічної служби Національної гвардії України. В школу завітали кінологи зі своїм чотирилапим другом! Було цікаво та пізнавально. Діти отримали багато нових знань та побачили виконання службовою собакою різних команд. Третьокласники привітали гвардійців з професійним святом, подарували напам’ять малюнки.

Вивчаючи повість І.Франка “Захар Беркут”, учні 7 – Б класу ( уч. української мови та літератури Христина Моравська й уч. історії Наталія Моравська), заглибилися в історичне минуле наших предків, переглянули трейлер до фільму “Захар Беркут” і з зацікавленням помандрували сторінками твору у карпатське село Тухля знайомитися з його героями.

Наша шкільна бібліотека – це інформаційний центр.
Світлана Іванівна у день народження Богдана-Ігора Антонича розповіла учням 8-Б класу (класний керівник Ірина Паляниця) про цікаве життя одного із найзагадковіших поетів початку XX століття.

ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ!Сьогодні, в ДЕНЬ ВАШОГО ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА, хочеться висловити щиру вдячність за ВАШУ невтомну працю. ВИ – наші наставники, друзі та джерело знань. Як писав Тарас Шевченко: «Всяк, хто хоче знати світ, хай читає, бо в книзі все». ВИ відкриваєте для нас двері у світ знань і допомагаєте нам стати кращими людьми. ДЯКУЄМО ВАМ!