Позакласна робота з предмета "Захист Вітчизни"

Події сьогоднішнього часу круто змінили наші уявлення про оточуюучий світ. Ми зрозуміли, що власну свободу, Батьківщину треба захищати, і захищати треба зі зброєю у руках. Ми маємо бути до цього готові, завжди.

"Захист Вітчизни"

"Захист Вітчизни"

В системі забезпечення послідовності та єдності підходів до військово-патріотичного виховання з учнями СЗШ №90 проводяться додаткові заняття з військової підготовки під час гурткової роботи. Додатково по бажанню учнів організовуються одноденні походи в ліс, для відпрацювання практичних навичок юнаками та дівчатами школи.

"Захист Вітчизни"

В одному із таких походів у вихідний день, викладачем з предмету “Захист Вітчизни” підполковником запасу Шевчуком Анатолієм Миколайовичем, відпрацювались такі питання як:

– розвідка місцевості та орієнтування;

"Захист Вітчизни"

– приготування до стрільби;

JID9JKu_rRI

IMG_2860

"Захист Вітчизни"

– обладнання та копання окопів для стрільби лежачи;

IMG_2853

IMG_2851

IMG_2850

IMG_2847

IMG_2844

EfjEGvMzWSQ

– кінологічний супровід підрозділу.

"Захист Вітчизни"

1 коментар

  1. Ми повинні навчитися протистояти ворогові. І саме головне – не потрібно надіятися на “гарантів”. Росія, вже неодноразово показала Україні про підлість та зраду. Першим прикладом була Переяславська рада, а тепер якісь там Будапештські угоди. Коли маєш сильну армію, та зброю, тоді ніхто не буде зазіхати на твою землю. Недарма древні римляни говорили – “Хочеш миру – готуйся до війни”. І теперішній стан справ якраз підтверджує цю догму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *