Цей мудрий світ - бібліотека

30 вересня країна відзначає величне свято – Всеукраїнський день бібліотек, що свідчить про глибоку повагу народу до скарбниць духовних надбань людства. Зібрання інтелектуальних і культурних цінностей української нації підкреслює історичну роль друкованого слова в житті суспільства.

З нагоди цього дня учні 8А, 8Б та 9Г класів (кл. керівники Савчин І.М., Лебідь І.І., Миронова М.І.) завітали до Львівської обласної науково-педагогічної бібліотеки.
Директор бібліотеки, Ярослава Сокольська, у своєму вступному виступі акцентувала увагу учнів на простих, проте важливих, питаннях: що таке бібліотека, книга, читання. З метою виховання активних грамотних користувачів бібліотеки учням запропонували відповісти на питання онлайн-опитування на сторінці бібліотеки в мережі Фейсбук.
Під час цього заходу учні мали можливість побачити презентацію «Калейдоскоп висловів про книгу, читання», підготовлену заступником директора Надією Помфюк.
З неприхованою зацікавленістю учні дивились презентацію «Найбільші бібліотеки світу та Львова», з якою виступила бібліотекар Наталія Звольська.
Загалом бібліотечний урок пройшов цікаво та активно. Його пізнавальний зміст збагатив усіх, як бібліотекарів, так і учнів.

Бібліотека – давня і вічно юна оселя людського розуму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *