Подорожуючи, пізнаємо Україну!

7 та 8 жовтня 2017р. учні 7А, 8А, 8Б та 9Г класів (кл. керівники Любчак І.О., Лебідь І.І., Савчин І.М., Миронова М.І.) здійснили захоплюючу мандрівку у Кам’янець-Подільський, фантастичне місто, яке належить до найгарніших міст світу завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та величезної концентрації архітектурних пам’яток. Кам’янець визнаний одним з чудес України і є третім за кількістю пам’яток в Україні.

Місто-легенда, квітка на камені, природне та архітектурне чудо Хмельниччини та України. Це місто дихає історією. Тут збереглися понад шість десятків архітектурно-історичних пам’яток.
Найкрасивіша – Кам’янець-Подільська фортеця. У свій час взяти її штурмом вдалося тільки туркам у 1672 році. Саме своєю надійністю оборонна споруда і прославилася.

Хотинська фортеця – найвища в Україні. У давнину 45-метрові стіни не раз ставали єдиним прихистком для місцевих мешканців.
Подорожуючи, пізнаємо Україну!

Вразила учнів і місцева печера – Кришталева. Вони змогли оцінити красу підземного світу, створеного природою 20 мільйонів років тому.
Подорожуючи, пізнаємо Україну!
Ця екскурсія в Кам’янець-Подільський запам’ятається учням надовго!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *