Мандруємо Україною!
29 вересня 2018 року учні 7В класу (кл.кер. Гладун С.Б.) підкорили Скелі Довбуша в с.Бубнище Івано-Франківської області.Неповторне за своїми формами і розміщенню скупчення гігантських скель і каменів, які на фоні букового лісу відображають унікальні пейзажі. Печерні приміщення, ями, таємничі ходи і стежки, чортова ущелина (22 см), створили незабутні враження.

Участь у спортивно-туристичному квесті

З нагоди Всесвітнього дня туризму 27 вересня 2018 року учні 10-А класу разом із вчителем економіки Мироновою М.І. взяли участь у спортивно-туристичному квесті, організованому кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету.Читати повністю…

Прекрасний і самобутній "Світ Софії"
1 вересня учні 10-Б класу відвідали виставку талановитої молодої львівської художниці Наталії-Софії Кулявець і вже вдруге познайомилися з її графічними роботами, сповненими глибокого філософського змісту. Дякуємо Наталці за чудові емоції та тішимося, що в нашому шкільному музеї є подарована нею картина.
Читати повністю…

Співпраця школи з ГО "Молодіжний центр Компас"
24 вересня 2018р. лектором громадської організації «Молодіжний центр Компас» Федоровою Маріанною в рамках вивчення предмету «Основи здоров’я» (уч. Лебідь І.І.) для учнів 9-х класів було проведено лекцію «Правда про наркотики», яка дала можливість учням зробити вмотивований вибір на користь здорового способу життя. Щира подяка Кутковській Зоряні за організацію заходу та співпрацю. На наступну зустріч очікують учні 7-х та 8-х класів.

Мандрівка 6 Б у Карпати

22 вересня учні 6-Б класу (класний курівник Єдинак І.Я.) здійснили мандрівку у Карпати.
Першою зупинкою маршруту було прикарпатське село Гошів, де у Преображенській церкві Василіанського монастиря знаходиться стародавня чудотворна ікона Божої Матері. Діти дізнались багато цікавого з історії монастиря, духовно збагатилися і мали змогу доторкнутися до чудотворної ікони.
Далі мандрівка продовжилася до селища Вигода, звідки на “Карпатському трамваї” учні попрямували екологічними та мальовничими місцинами. Відвідали центр спадщини Вигодської вузькоколійки, який був створений за підтримки Європейського Союзу.
Читати повністю…

 Щорічна традиційна мандрівка літературним Львовом

19 вересня учні 10-Б класу відвідали 25-ий Book-Forum у Палаці Мистецтв. І не лише відвідали й придбали книжки улюблених українських і зарубіжних письменників, а й зустрілися з львівською поетесою Марією Вишневецькою-Садляк (яка подарувала шкільному музеєві “Мистецька Львівщина” свою нову збірку “Дорога до світла”) та українським письменником, актором і телеведучим Антіном.

Читати повністю…

Учні 8А класу відвідали арт-вернісаж "Історія на полотні"

Учні 8 А класу разом із класним керівником Любчак І.О. побували в бібліотеці для дітей “Сихівська”під час арт-вернісажу “Історія на полотні”. Присутні ознайомились з творами великих художників, а також з біографією творців. Натхненні почутим, учні спробували відтворити картини.

Читати повністю…