Дивіться відео-сюжет телеканалу СТБ про колишню учениця СЗШ 90

Усміхнена, привітна та сильна духом дівчина-морпіх. Пишається своїм підрозділом, адже всі молоді, активні, мають велике бажання захищати свою Батьківщину. Всі, як увесь їхній батальйон – завжди перші, завжди вірні. Для тендітної дівчини зі Львова морська піхота – еліта Збройних сил.

Всі, як увесь їхній батальйон – завжди перші, завжди вірні. Для тендітної дівчини зі Львова морська піхота – еліта Збройних сил.

– Ми відрізняємось тим, що ми завжди прагнемо більшого. Хочемо бути першими і не здаватись. Не маю права покинути цей підрозділ, адже тут мої побратими, які покладаються на мене так, як і я на них, – зазначає Христина.
Дівчина в родині єдина військова. Говорить, що батьки важко сприйняли її вибір, але з часом змирились із бажанням служити у війську. Не дивлячись на те, що Христина маленька, тендітна дівчина, вона займається спортом. У мирному житті була в академії у збірній з боксу. У школі мала третій розряд із цього виду спорту.

От такі справжні українки – красиві, сильні, розумні та незалежні проходять службу в лавах елітних підрозділів, примножуючи бойову славу нашого війська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *