У п’ятницю, 17 грудня, 2021 р., відбувся конкурс “Школа має талант”, участь в якому взяли учні 5-7 класів. Мета конкурсу – продемонструвати вміння обдарованих учнів; допомогти зрозуміти дітям, що кожен з них по своєму талановитий, що для розвитку таланту необхідне терпіння і наполеглива праця; виховувати вміння не опускати руки після поразки, достойно вигравати і програвати.


Вітаємо переможницю конкурсу у категорії “Поезія” – Ольгу Лопушанську, ученицю 5-В класу! Дякуємо за участь та бажаємо творчих звершень іншим конкурсанткам у цій категорії: Софії Топільницькій, учениці 6-В класу, та Гирці Анні, учениці 7-Б класу!


Вітаємо переможницю конкурсу у категорії “Співи” – Ярину Кіт, ученицю 6-Б класу! Дякуємо за участь та бажаємо успіхів іншим конкурсантам у цій категорії: Дух Марті та Виноградовій Марії, ученицям 7-В класу; Лозинському Лук’яну, учню 5-А класу; Тодорюк Алісі, Максимчук Анастасії та Малахівській Христині, ученицям 5-Г класу!


Вітаємо переможницю конкурсу у категорії “Танці” – Павлик Софію, ученицю 7-Б класу! Дякуємо за участь та вболіваємо у майбутньому за решту конкурсанток у цій категорії: Манелюк Анастасію, Футрик Вікторію, Мурадову Мехбубу – учениць 6-Г класу; Глушко Олесю, Стефанів Анну – учениць 7-Б класу; Кузик Дарину, Логін Ангеліну, Пінкевич Юлію, Король Діану, Галецьку Соломію та Кузик Софію – учениць 6-Б класу; Введенську Ніну – ученицю 5-Г класу!


Вітаємо переможця конкурсу у категорії “Збірна категорія” – Мартинишина В’ячеслава, учня 6-Б класу! Дякуємо за участь та бажаємо творчих звершень іншим конкурсантам у цій категорії: Горону Владиславу, учню 6-В класу; Глинюк Соломії – учениці 6-Г класу; Матейчик Вікторії, Солоніній Анастасії, Химичу Роману – учням 5-В класу!

Підтримка вболівальників була неймовірна!

Переглянути найяскравіші моменти конкурсу можна у Facebook.

Захід організували: педагог-організатор Пікулицька Х. І., заступник директора з виховної роботи Гладун С. Б., керівник вокального гуртка Кунтій О. С., учнівське самоврядування школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *