Упродовж століть хустка уособлювала для кожної людини рідну Україну, рідний дім, рідну матір. Це невід’ємна частина української культурної спадщини.
Сьогодні українська хустка завойовує прихильність не тільки в українок, а й модниць всього світу. Українське стає світовим трендом!

Читати повністю…


Під час національного тижня читання учні 6-В класу (класний керівник Софія Гарват) відвідали Бібліотека для дітей “Сихівська” і ознайомились із книгою Еви Гати «Сім таємниць королівства Красолі»  – про Простір Любові і Морокію. Діти також взяли участь в історичних та мовних конкурсах .
Читати – це круто

Читати повністю…

У межах шкільного проєкту,”Зазирни у світ науки” учні 8-х класів (вчитель хімії Іванка Єдинак) відвідали молодіжний простір Lviv Open Lab. Створили мило власними руками , виготовили свічку з улюбленим ароматом, побували у віртуальній реальності та спробували себе в сфері робототехніки.Читати повністю…

 


Море позитиву, добра, світлих мрій, хорошого настрою отримали на “Фабриці Святого Миколая”. Мюзикл, який подарував учням 4-А класу (класний керівник Світлана Стадник)святкові пригоди, сучасну музику, пісні, акторську майстерність, а ще надію, що треба неодмінно вірити.
Мрії збуваються!
Дякуємо нашим Збройним Силам за таку можливість


Мама Владислава Ходачка, учня 3-Б класу (класний керівник Марія Качор) у дитинстві хотіла стати вчителькою. Її бажання здійснилось, адже вона мала змогу прочитати дітям казку і відчути себе у ролі вчительки.


День Святого Миколая — це одне з найочікуваніших свят для дітвори!
6 грудня учні 2-В класу (класний керівник Наталія Василенко) вчились власними руками виготовляти солодкі подарунки. У класі було проведено майстер-клас по розпису медових пряників.Читати повністю…


Ой, хто, хто Миколая любить?
Люблять усі українці, адже отримувати подарунки неабияке задоволення. Учні 3-А класу (класний керівник Ірина Новосядла) побували на мюзиклі «Фабрика святого Миколая» у центрі Довженка. Діти із задоволенням поринули у світ музики, танцю і акторства.
Вдячні нашим захисникам за можливість спокійно святкувати!