Учні 9-А та 9-В класів (класні керівники Євгенія Глібовецька, Марія Мукан) завітали до Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу на День відкритих дверей. Читати повністю…


Найкраще все те, що зроблено власними руками. Ось так учні 7-Б класу (класний керівник Ірина Паляниця) прикрашали ялинку іграшками, які й самі робили. Майстер-клас «Виготовлення патріотичних кульок»

Читати повністю…


Екологічна грамотність та основи фізичної культури поєднались на бінарному уроці в 10-А класі (вчитель хімії Ірина Чучвера та вчитель фізичної культури Марія Сидорак). Хімічні поняття не завжди легко сприймаються учнями, але якщо урок хімії поєднати з руховою активністю, то можна отримати хороший результат у навчанні. Фізичні вправи – це своєрідна релаксація для організму.
Дякуємо нашим захисникам за можливість навчатися Читати повністю…


Учні 6-В класу на уроці англійської мови (вчителі англійської мови Олена Павловська та Анастасія Токарська) готувалися до Свята, пишучи Різдвяну листівку. It’s beginning to look a lot like ChristmasЧитати повністю…


Наш понеділок розпочинається традиційно з підняття Державного Прапора України, хвилини мовчання та виконання Державного Гімну. У ці відповідальні хвилини навіть серце завмирає від трепоту.
До традиції мали змогу долучитись учні 5-В класу (класний керівник Марʼяна Павельчак).
Слава Україні!


Вітаємо переможців за І, ІІ, ІІІ місця, завзяття та віру в себе.
Учасники олімпіади отримали у подарунок “Бавовнятко антистрес”, а батьки Подяку за хороше виховання та активну участь в освітньому житті дитини. Наша суперсила – бути українцем!  Україна понад усе!