Kinder FEST на базі нашої школи, на якому діти разом зі своїми батьками та вихователями чудово провели час, спільно допомагаючи нашим захисникам та захисницям.
Все буде УКРАЇНА!


Закінчився 2023-2024 навчальний рік.
Звітна конференція, яка вже стала традиційною – це час підведення певних підсумків у роботі колективу школи, учнів та безпосередньо директора.
Підсумки підбиті
Плани окреслені
І як завжди, об’єднані спільною метою, рухаємося тільки вперед!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


Цими днями координаторка імітаційної гри у нашій школі, учителька історії Христина Пікулицька, бере участь у літній школі, метою якої є поглиблення знань з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини, громадянської освіти, громадянської парламентської просвіти; колективна рефлексія досвіду проведення імітаційної гри для учнів 8-11 класів; розвиток готовності до інноваційної діяльності та використання сучасних методик громадянської парламентської просвіти; нетворкінг представників Всеукраїнської мережі осередків громадянської парламентської просвіти.
Читати повністю…

200-бальники!
ВІТАЄМО НАШИХ ВИПУСКНИКІВ з максимальним результатом НМТ:
Подолюк Віталій з англійської мови;
Фігурська Марія з історії України;
Хазан Анна з історії України.
Пишаємося вами!
Бажаємо наснаги, нових перемог та здобутків.
Нехай ця перемога стане першою сходинкою до вашого омріяного майбутнього!

Це місце — справжній куточок сили та незламності, де важливою є історія кожного та кожної.
Щиро дякуємо працівникам UNBROKEN Ukraine за їхню титанічну працю.
Ваш професіоналізм і теплота вражають!
Все буде УКРАЇНА!


У межах проєкту школярі мандрували Італією, Іспанією, Францією, ознайомились з визначними пам’ятками та відвідали історичні місця цих держав, щодня працювали у лідерських воркшопах, прокачуючи свою англійську за участі п.Лесі Грицяк – доцента кафедри іноземних мов Київського національного економічного університету ім. В.Гетьмана та викладача англійської мови п. Matiasa.

Читати повністю…


День другий…
Упевнені, що здобуті знання стануть важливою частиною нашої роботи, допомагаючи зробити освітній процес ще ефективнішим та цікавішим для наших учнів!
Все буде УКРАЇНА!
Читати повністю…

У рамках проєкту «Сміливість бути» вчителька фінансової грамотності Тетяна Терен презентувала свої найкрутіші та найсміливіші ідеї. Відбувся конкурс авторських лекцій педагогів, на якому презентували цикл розробок уроків.