Профорієнтація є важливою складовою освітнього процесу і спрямована на допомогу майбутнім абітурієнтам правильно обрати майбутню професію.
Відбулася профорієнтаційна зустріч старшокласників з Надією Рущишин, професором кафедри фінансів, економічної безпеки, банківської справи та страхового бізнесу Львівський торговельно-економічний університет ЛТЕУ. Під час зустрічі учні ознайомилися з правилами вступу, особливостями та перевагами навчального процесу, перспективами участі в міжнародних програмах та дозвілля в стінах університету.
Вибір професії – важливий крок у житті кожного випускника!

Зима — красуня, біла чарівниця! В ній стільки дива-дивного й краси!
Під таким гаслом пройшов інтегрований урок з української мови  й образотворчого мистецтва в 2-В класі (класний керівник Наталія Василенко), на якому учні вчились не тільки розпізнавати неповторну й загадкову красу природи у зимовий час, оспівану в художніх творах, а й самим створювати власні зимові фантазії.
Урок пройшов весело й цікаво!
Діти малювали свою “Снігову казку”.


Зустріч Нового року вже традиційно в багатьох людей пов’язана із зеленою красунею – ялинкою. Проте ми рідко замислюємось над тим, що наше бажання прикрасити живим деревом свою домівку завдає природі величезної шкоди.
Саме тому в межах шкільного проєкту серед учнів 8-х класів (учитель біології Зоряна Бешлей) було проведено обговорення екологічної акції «Збережи ялинку»!