У вівторок, 27 вересня, відбудуться вибори голови учнівського самоврядування школи. Маємо двох кандидаток, яких і бажаємо представити шкільній спільноті. Обидві розумні, амбітні та цікаві. Ось їхні програма:

Добрий день, шановні колеги!
Я, Войтович Софія, учениця 10-А класу, висуваю свою кандидатуру на пост голови учнівського самоврядування — президента школи.

Про себе: мене завжди захоплювала можливість брати участь у громадському житті, пропонувати та реалізовувати ідеї для нових проектів, роблячи внесок у створення чогось нового і незвичного. Найбільше мені імпонує наука, яка містить сукупність відомостей про право та державу — юриспруденція. Уже протягом року вивчаю основні галузі права. Цього року отримала сертифікат з відзнакою, виданий юридичним факультетом ЛНУ ім. І.Франка, який засвідчив моє успішне закінчення навчання у Школі Юного Правника. Також проходила курси по манікюру, що є не менш улюбленим заняттям. Маю власну домашню бібліотеку, адже вважаю, що людина, яка не читає, не має жодних переваг порівняно з тим, хто не любить читати. З шкільних предметів найбільш прихильна до історії України, алгебри та української мови.
Позиція: що мене спонукало до цього вибору та яка його головна мета? Бажання робити те, що мені справді подобається, і робити це на гідному рівні. Оскільки я зацікавлена брати участь у громадському житті школи, моє основне завдання – підтримання інтересів учнів, для яких прагну бути корисною. У мене є декілька ідей щодо організації та безпосереднього проведення шкільних заходів.
План дій:
  1. Організувати зустріч з досвідченими людьми (запросити декількох абітурієнтів різного фаху, аби краще дізнатись про специфіку, особливості та умови навчання у ВНЗ).
  2. Квести, які допоможуть Вам покращити навички командної роботи, навчитися домовлятись, розподіляти завдання (тематика буде різноманітна: починаючи від мистецтва і закінчуючи процесом створення української державності).
  3. Запрошувати спеціалістів, які будуть проводити лекції з актуальних на теперішній час тем: тайм-менеджмент, основи банківської справи та інвестицій, самодисципліна, основи юридичної грамотності, маркетинг, ораторське мистецтво, коучинг.
  4. Батл між класами (учні кожного класу будуть мати можливість проявити себе у будь-якій галузі, до якої вони найбільш прихильні. Учні, клас яких набрав найбільшу кількість балів – отримають сертифікати).
  5. Вважаю доречним проведення заходу, у якому учні розповідатимуть про Україну на шляху до незалежності, історію Збройних Сил від їх створення і до сьогодення.
Дякую Вам за час, приділений на розгляд моєї кандидатури. Рада відповісти на запитання! Буду прислухатись до кожної запропонованої думки. Сподіваюсь на майбутню комунікацію!
Я, Криницька Анастасія, учениця 10-В класу, балотуюся на пост голови учнівського самоврядування школи, щоб шкільне життя не було таким нудним, а з краплинкою яскравості.
Декілька слів про себе: відповідальна, весела, чемна та добра. Готова стати президентом та показати свої здібності.
Передвиборча програма:
Планую організовувати різноманітні конкурси:
  • найкращий клас місяця
  • найбільш творчий клас
  • найкраща ручна робота
а також розважальні заходи, адже не раз помічала, що їх у нашій школі не так і багато. Хотілось б спробувати ініціювати більше цікавих подій:
  • День самоврядування, під час якого учні 9-11 класів замість вчителів проводитимуть шкільні заняття у 1-4 класів (за вибором учня і домовленістю з класним керівником)
  • свято до Хелловіна – прикрасимо школу та одягнемося у костюми улюблених персонажів чи страшних злочинців
  • день у певному стилі одягу (90-ті, к-pop, і т.д.)
  • квест до Дня української мови для 9-х та 10-х класів

Зробимо скриньку для побажань, в яку можна буде вкинути записку з ідеєю чи задумом як покращити школу.

Встановимо скриньку до Дня святого Валентина – кожен охочий зможе відправити листівку обранцю свого серця.

Голосуйте за мене!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *