У рамках Тижня безпеки дорожнього руху до учнів 1-В класу (класний керівник Наталія Гриник) завітала Патрульна Поліція. Попереду дітей чекають довгоочікувані літні канікули, тому вкотре говорили про те, що відмінне знання дорожніх знаків і правил є запорукою безпеки дитини на вулицях.
Адже, проінформований – значить озброєний!

Випускний Тур-2024 9-Б класу – справжнє свято для душі та тіла, де кожен міг відчути себе частиною великої та веселої гуцульської родини.
Гуцульські храми, водоспади, річки та мальовничі карпатські пейзажі вразили своїм неповторним колоритом.
Відвідали експозицію-продаж творів народних майстрів Гуцульщини.
Діти стали учасниками незабутньої гуцульської забави з музикою, танцями та смачними гуцульськими стравами.

Безпека руху – це життя! А ще – це спільна відповідальність усіх учасників дорожнього руху. Учні 8-А класу (класний керівник Ірина Антощук) обговорили важливість дотримання правил дорожнього руху, повторили основні знаки, правила поведінки пішоходів та велосипедистів.

У 6-х класах НУШ відбулися цікаві уроки з математики «Ймовірність випадкової події»(вчитель Алла Котій). Учні мали змогу не лише перевірити на практиці як працюють математичні формули, а також побувати на свіжому повітрі та змінити звичайний формат навчання.
Гайда з нами до експериментів!

У 5-Б класі (класний керівник Алла Котій) відбулася бесіда «Мінна безпека» з представниками Українського Червоного Хреста Львівської області. Діти дізналися як потрібно себе поводити з вибуховими пристроями, щоб зберегти життя.

Розпочали новий навчальний тиждень з доброї шкільної традиції. Учні 5-А класу (класний керівник Світлана Вілюра) урочисто підняли Державний Прапор України та виконали Державний Гімн України.
Дякуємо героям за відвагу, мужність та кожний новий день.
Слава Україні! Героям Слава!