Чим можна допомогти нашим воїнам? Про це, та інші наболілі питання, йшлося на уроці історії «Герої серед нас» у 8-В класі (вчителька Христина Пікулицька) та 7-Б класі (вчителька Галина Петренко). Христина Ігорівна презентувала книгу «Воїни світла: Університет і війна», співавтором якої вона є. Розповіла про зустрічі та спогади героїв цієї книги. А також поділилася про свою волонтерську діяльність.

Нові пригоди чекають на юних дослідників 2-х класів (вчитель англійської мови Ірина Гнатів). Нові враження і навіть захопливі пригоди! Діти знайомились із цікавими і веселими тваринами, яких створили самостійно.

Протягом 3-х днів діти відпрацьовувати свої вміння за наступними напрямками: військова топографія, ведення бою у складі 2-йок, 3-йок, домедична підготовка, дронова підготовка, стрільба з пневматичної гвинтівки з використанням оптичного прицілу, метання гранати на точність та ін.

У школі завершився захоплюючий Шаховий турнір, який приніс неймовірні емоції та чудові результати! Протягом кількох днів 84 учні школи демонстрували свої вміння, стратегічне мислення та витримку, створюючи справжнє свято інтелектуальної гри. Усі учасники турніру проявили справжній спортивний дух, змагалися чесно та з гідністю.
Особливо хочемо відзначити переможців турніру:
Ярмолюка Макарія, учня 2-Б класу за І місце серед школярів 1-4 класів;
Криська Юрія, учня 7-А класу за І місце серед школярів 5-7 класів;
Самотия Назарія, учня 10-А класу за І місце серед школярів 8-11 класів.
Також висловлюємо подяку всім учасникам, які зробили цей турнір таким яскравим і незабутнім.
Бажаємо подальших успіхів у шахах та нових перемог!
До наступних зустрічей на наших турнірах!

Екскурсія у музей Івана Франка
Музей Івана Франка – це не лише давня вілла родини Франків у Львові, а місце сили й розвитку. Місце, де досі живе дух великого творця нового мистецького світу.
У Дім Франків на гостину завітали учні 6-А класу (учителька Ірина Ткач) та 8-В класу (учителька Ірина Подоляк).
Музей Івана Франка – це сучасний креативний простір для навчання, зустрічей та взаємозбагачення.
Читати повністю…

Тепла погода та друзі! Що може бути краще? Пікнік. Учні 5-Г класу(класний керівник Ія Горпинич) відкрили сезон відпочинку в Сихівському лісопарку. Позитивні емоції просто зашкалюють!