Для створення власного позитивного іміджу необхідно мати привабливий зовнішній вигляд. Але це не тільки стильний одяг, гарні манери, красиві риси обличчя. Зачіска, зроблена з урахуванням форми обличчя, типу волосся, місця застосування робить людину охайною і красивою.
Учениці 6-В і 6-Г класів на уроках технологій (вчитель Юлія Дідич) оволодівали навичками створення власного шкільного стилю за допомогою зачіски.

Учні 9-10-х класів (учителі біології Наталія Козловська та Світлана Вілюра) ознайомилися з сучасними досягненнями української науки, вищої освіти та зустрілися з науковцями Львівського національного університету імені Івана Франка. Школярі відчули себе науковцями, попрацювали з мікроскопом у сучасних біологічних лабораторіях.
Наука – рух технологій, прогрес людства.

Щоб уникнути нещасних випадків, слід пам’ятати правила поведінки на дорогах. Учні 5-А класу (класний керівник Світлана Вілюра) повторили правила дорожнього руху, розуміючи, що безпека руху – це життя.

Під час тижня безпеки дорожнього руху учні 6-В класу (класний керівник Софія Гарват) зіграли гру «Крокодил», щоб повторити правила безпечної поведінки на дорозі. Було не лише пізнавально, а й весело.

Мальовничий світ вишиванок через призму технологій. Учні 10-х класів на уроках інформатики (вчителі Марія Сабан та Ірина Любчак) досліджували особливість орнаментів, які притаманні кожному регіону України. За допомогою мови програмування НТМL, створювали інтерактивні карти. Натиснувши на певну область, за допомогою написаного учнями коду, можна дізнатися детальнішу інформацію про вишиванки цього краю.
На відео, робота Амалії Ковалик та Софії Гайвонович.