Продовжуємо творити добро та наближати Перемогу
Учні 1-Б класу (класний керівник Оксана Антошик) взяли участь у майстер-класі та своїми руками виготовили по два брелки Пса Патрона. Один із брелочків діти передадуть нашим захисникам на передову. Віримо в ЗСУ! Дякуємо ЗСУ! Все буде Україна!

Недостатньо лише мати добрий розум, головне раціонально його використовувати
Учні 9-А класу (вчитель математики Віра Іщак) на уроці алгебри спільно шукали узгодженого рішення, результатом якого є перелік властивостей функцій. Робота в групах дала змогу учням набути навичок, необхідних для спілкування та співпраці. Дискусії стимулювали роботу в команді, розвивали почуття терпимості та поваги до думки інших.

Безпека у твоїх руках!
Правила дорожнього руху – це те, завдяки чому існує порядок та безпека на дорозі, тому дотримання їх є обовʼязковим для кожного учасника дорожнього руху. Учням 3-В класу (вчитель Галина Турянська) працівники Патрульної поліції Львівської області Марія Юзефів, Василь Фантастичний (Демчина) розповіли про ПДР та на практиці продемонстрували як їх дотримуватись, а також, що ж таке флікер та чому його використання є таким важливим.
Памʼятаймо: «Твоя безпека – у твоїх руках».

Поспішайте творити добро!
Поспішайте творити добро! Можливо, ви посміхнетесь сумній людині, можливо, допоможете тому, хто потребує вашої допомоги, можливо, зробите сюрприз людині, яка є важливою для вас. Добро, як посмішка, завжди повертається, якщо її дарувати даром!
Учні 1-А класу (учитель Олександра Стасишин) у Всесвітній день Доброти ділилися своїми добрими вчинками, малювали розмальовки, бажали всім добра. У кожного, хто робить добрі справи – гаряче серце. Діти отримали медальки “ЗА ДОБРІ СПРАВИ”
Любіть,творіть добро!


Зіставлення мов як спосіб їх вивчення. Бінарний урок української та англійської мови, на якому учні 7-Б класу (вчитель української мови Ірина Паляниця та вчитель англійська мова Олена Павловська) поринули у світ «Дієслова». Школярі шляхом зіставлення двох мовних систем виявляли спільні та відмінні явища, усвідомили важливість оволодіння англійською та українською мовами. Вивчення рідної мови та іноземної є взаємопов’язаним та взаємозалежним явищем.